Heavy Center Hirvaskangas Palvelut

Huolto ja korjaus

Huollamme ja korjaamme paketti-, linja- ja kuorma-autoja, sekä työkoneita. Moderneissa tiloissamme pystymme huoltamaan kaiken kokoiset ajoneuvot, myös HCT yhdistelmät. Ammattitaitoiset mekaanikkomme tekevät korjaustyöt aina normaaleista vuosittaisista huolloista vaativampiinkin diagnostiikka- ja korjaustöihin. Korjaamoltamme löytyvät nykyaikaiset diagnostiikkalaitteet useiden eri valmistajien ajoneuvojen korjaukseen. Kauttamme on myös saatavilla hydrauliikkaletkut sekä liittimet raskaan- ja työkone kaluston tarpeisiin.

Pesukatu

Korjaamomme yhteydestä löytyy uusi moderni Christ Magnum pesukatu, jossa on mahdollista pesettää kaiken kokoiset pakettiautot, kuorma-autot, linja-autot, yhdistelmät aina HCT-yhdistelmään saakka.

Pesut myös 24/7 Sopimusasiakkaille.

Varaosat

Saat kauttamme varaosat kaikenlaisiin tarpeisiin. Valikoimistamme löytyy niin normaalit huolto-osat kuin myös korjauksissa tarvittavat vara-osat. Teemme yhteistyötä maan isoimpien varaosan toimittajien kanssa mm. Närhi Oy, Trailcon Oy, Örum Oy Ab.

Katsastus

Tarjoamme asiakkaillemme katsastuspalvelut avaimet käteen periaatteella. Hoidamme puolestasi auton katsastustarkastuksen, jarrusovitukset, pakokaasumittaukset sekä itse katsastuksen, samassa rakennuksessa olevan Hirvaskankaan Autokatsastus Oy:n kanssa. Tämän lisäksi korjaamme mahdollisesti havaitut puutteet ja viat joustavasti ja nopealla aikataululla.

Rengaspalvelut

Rengasongelmat pystymme hoitamaan joustavasti samassa rakennuksessa löytyvän Rengasmyynti Tuomiset Oy:n kanssa.

Automyynti

Automyynnin palveluita tiloissamme tarjoaa Nordic Truck Center Oy. Heidän valikoimistaan on saatavilla uudet DAF kuorma-autot sekä myös kattava valikoima vaihtoautoja kaikenlaisiin tarpeisiin. Korjaamollamme on DAF merkkiedustus, joten huollot ja korjaukset saat sujuvasti saman katon alta.

Asiakkaiden viihtyvyys

Asiakkaidemme viihtyvyys on meille Heavy Center Hirvaskankaalla erityisen tärkeää. Olemme panostaneet tähän asiaan erityisen paljon. Normaaleiden odotustilojen lisäksi korjaamotilojemme yhteydessä sijaitsee sauna, suihkut ja lepohuoneet. Palvelut ovat asiakkaidemme käytössä korjaamovierailuiden aikana. Näin pystymme takaamaan asiakkaillemme virkistävän ja viihtyisän korjaamokokemuksen.